Слідкуйте за нами

08-11-2018
      Сьогодні, 7 листопада, напередодні святкування Дня української писемності та мови, зібралися талановиті люди, кременчуцькі поети і прозаїки, щоб  урочисто відзначити народження нової книги, чергового альманаху «Кременчук Літературний. Випуск 14.». 

 

       В когорті самобутніх і неперевершених талантів Кременчука чільне місце займають майстри художнього слова, які через СЛОВО доносять до нас свої думки, переживання, мрії, роздуми, несуть в майбутнє красу, гармонію, любов до книги.

 

       На презентації альманаху члени літературної Спілки «Славутич» вітали з виходом у світ значного творчого здобутку,  читали власну поезію, ділилися творчими задумками. Федір Чужа, голова Спілки познайомив присутніх з молодими і талановитими послідовниками Едгаром Герасименком та Анатолієм Кулішем. 

 


        Коваль художньої ковки, Геннадій Сметанко представив на презентації  свої нові творчі роботи, саме про це окремим блоком йдеться в альманасі. 
        Захід пройшов у камерній обстановці.

 


       Дякуємо МАЙСТРАМ  ПЕРА, які не тільки зрощують мовний сад, але й оберігають його, аби освітлене променями вранішнього сонця СЛОВО  пускало нові парості й множилося на всіх обширах.





Коментарі: Залишити коментар
 
X