Слідкуйте за нами

10-10-2018

 

9 жовтня в затишній залі бібліотеки-філії № 4 відбулася зустріч з патріархом кременчуцької медицини, заслуженим лікарем України, почесним громадянином  Кременчука Феодосієм Харитоновичем Провізіоном, який цього року відсвяткував свій славний 90-річний ювілей.

       «Працювати – до самозабуття, боротися – до перемоги!» –  життєве кредо колишнього головного лікаря Кременчуцької дитячої лікарні, депутата міської ради 13 скликань.

      Не зважаючи на поважний вік, він у гарній фізичній формі, веде здоровий спосіб життя, активно цікавиться досягненнями в галузі медицини, вивчає кращі дослідження і, доповнюючи особистими знаннями та досвідом, доносить їх до свідомості пересічних громадян на сторінках своїх друкованих видань. Лише за останні кілька років видав серію книг, у яких розкриває причини дочасного старіння організму людини, радить, як допомогти собі на довгі роки зберегти здоров’я.

       Цього разу Феодосій Провізіон презентував свої нові видання «Родителям о детях» та «Об этом должен знать каждый человек».

   

 

  

 

     До речі, ці книги Феодосій Харитонович написав рік тому і видав їх до свого ювілею за власні кошти дуже скромним тиражем. Але дякуючи депутату міської ради Сідерці Тетяні Анатоліївні, яка виступила із депутатським зверненням до міського голови В. О.Малецького з проханням  виділити з міського бюджету кошти для друку цих 2-х видань, бібліотеки ЦБС для дорослих отримали ці книги. і вони стануть доступними кожному пересічному мешканцю міста.

      На зустрічі мова йшла про проблеми здоров'я і виховання дітей, про організацію правильного харчування малюків, про профілактику багатьох захворювань, про здоровий спосіб життя.

     

 

  Людям старшого віку було цікаво та корисно дізнатися про те, як уникнути цукрового діабету, чим корисні молочні продукти та ін.

 

     На зустріч з Феодосієм Харитоновичем прийшли викладачі РЦПТО №1, вчителі загальноосвітніх шкіл, медичні працівники, бібліотекарі та громада мікрорайонів Молодіжного. У них була унікальна можливість поспілкуватися з фахівцем, поставити хвилюючі їх питання та отримати вичерпні професійні поради.

                                                          

 

 Хор мікрорайону № 1 та депутат міської ради Т.Сидерко подарували поважному гостю та запрошеним  містянам віночок гарних пісенних композицій.

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X