Слідкуйте за нами

09-10-2018

     Цей рік присвячений видатній особистості  - педагогу, письменнику Василю Олександровичу Сухомлинському.

Починаючи з травня, працівники бібліотеки-філії №6, 8 жовтня продовжили популяризацію творів видатного земляка в ПТУ №26.  В стінах професійно-технічного училища   провели вечір-портрет, в якому прийняли участь майбутні кухарі-кондитери  з групи №2.

 Зі сторінок книг, представлених на книжковій виставці «Серце віддане дітям», учасники дізналися про його систему виховання, яку педагог назвав «Школа-радості». Про талант педагога з кожним учнем вести бесіду на індивідуальній основі, з урахуванням його смаків, уподобань.

Павлиський новатор залишив багату творчу спадщину, цілий світ педагогічних ідей, що їх з вдячністю використовують у своїй повсякденній праці вчителі багатьох країн світу. 

 Присутні переглянули  мультимедійну презентацію та буктрейлер на дитячі оповідання, лунала пісня у виконанні Н. Май.

Учні поділилися своїми враженнями від прочитаних творів. Так, Богдан Маліновський згадав перші казки, оповідання, які прочитав у школі, а Яна Гончаренко розповіла  вірш.

 Учні зазначили, що література, представлена на заході, посилила інтерес до книжки. Україна знайшла в  Сухомлинському чудового педагога, який поєднав у собі поета, учителя, й мислителя.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X