Слідкуйте за нами

05-10-2018

Бібліотеку-філію № 6 та гуртожиток КМК пов’язує більш ніж 30-річна співпраця. В книзі «Кременчуцький медичний коледж. Нариси з історії» написано: 1987-1988 навчальний рік – «налагоджуються зв’язки з працівниками бібліотеки-філії №6».

Ось і 2 жовтня бібліотекарі знов завітали до гуртожитку з історико-краєзнавчим пазлом «Славетні імена в історії міста».

 

Студенти дізналися про виникнення міста, його визволення від фашистів, передивилися презентацію «Життя, мов спалах» про нашого земляка Костю Ємельяненка, що повторив подвиг Матросова; почули розповіді про те, які особи народилися, працювали, вчилися чи відвідували наше славне місто. Зважаючи на специфіку навчального закладу, студенти отримали цікаву інформацію про людей, що стояли біля витоків медичної галузі Кременчука, а також про акушерсько-фельдшерську школу, яка в перетворилася спочатку на медучилище, а потім на медичний коледж.

 

До заходу була підготована виставка «Знай наших» про знаних людей Кременчука чи написані авторами, імена яких пов’язані з нашим містом.

 

 

Студенти теж взяли участь у заході - вони жваво обговорювали надану інформацію, найактивнішою була Богдана Покотило, а Андрій Голота   подарував усім присутнім пісню у своєму виконанні. 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X