Слідкуйте за нами

02-10-2018
28 вересня в парку Миру було людно і гамірно: парк святкував своє 35-річчя з дня заснування, а ще жителі міста могли прийняти участь у незвичайному дійстві - параді близнюків!Бібліотекарі ЦБС для дорослих теж привітали Парк Миру з ювілеєм.
Саме цій події була присвячена програма "Імя моєму місту - Кременчук".

 

Бібліотекарі пропонували ознайомитися з виставкою "Літературні адреси Кременчука". Для багатьох містян виявилося несподіванкою, що у з Кременчуком були повязані імена видатних українських та зарубіжних письменників і видатних людей.
Цікаво було розгадувати кросворд, який містив питання з історії Кременчука. 

 

 

 

 

 

Але чи не найбільший інтерес викликали фотовиставки: одна відбивала епохальні моменти закладки парку Миру, інша - "Історичні силуети мого міста" - показала сучасний погляд бібліотекарів на історичні будівлі Кременчука.

 

Захоплююче  читання на чистому повітрі - що може бути краще! Тож гості свята гортали сторінки видань наших місцевих авторів та з повагою брали до рук книги про рідне місто. Особлива увага - маленькій, але такій цінній книжечці "Парк миру, памяті і шани", матеріал для якої зібрала і впорядкувала завідуюча бібліотеки-філії №8 Л.О.Карпова.

 

 

Кульмінація свята - парад близнюків у супроводі воєнного оркестру! Учасники параду теж бажають ближче ознайомитися з бібліотечною експозицією.
У бесіді з бібліотекарями дізнавалися не тільки про історичне минуле Кременчука, а й про сучасність, про життя закладів культури, і, звичайно ж, бібліотек.
А всіх, хто зацікавився краєзнавчою літературою та здобутками кременчуцьких літераторів, гостинно запросили до бібліотеки!
 
Коментарі: Залишити коментар
 
X