Слідкуйте за нами

01-10-2018

27 вересня - Міжнародний день туризму. Користувачі і бібліотекарі філії №6 з великим натхненням долучилися до святкування цього свята, бо всі ми любимо мандрувати, а потім ділитися враженнями і демонструвати світлини-спогади про свої подорожі.

 

 

Із задоволенням проводили у себе День інформації «Туризм для здоров’я і душі», який діяв у філії №6 з 20 по 23 вересня. Ми маємо у фонді нові довідники-путівники про різні куточки України, які варто відвідати. То ж до перегляду, який ми отримали із ЦМБ, додали свої книги і протягом 3-х днів мали нагоду і цікаві для всіх спілкування про мандри рідним краєм, Україною і світом.  І тут було що всім сказати.

Туристична мозаїка про різні подорожі доповнювалася новими варіаціями залежно від відвідувачів. Так, у неділю 23 вересня згадали, що в цей день святкуємо  День археолога. То ж для наших наймолодших користувачів були підготовлені «скарби» - коштовні каміння,  монети, які знаходились в амфорі, і дорожня валіза для подорожей в різні куточки світу.

 

 

Активні читачки Даша Севідова і Юлія Васяніна уявили себе в Давньому Єгипті, одягнувши єгипетську хустку з довгими кінцями, що падає на плечі – клафт.

 

Із задоволенням ми слухали Людмилу Ляшенко  про її  літні подорожі Україною в цьому році. Людмила відвідала Волинь, Чернігівщину, Черкащину, Вінницю. Їй було чим поділитися з користувачами про свої мандрівки унікальними містами нашої країни.

Друзі, давайте подорожувати для здоров’я і душі!     

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X