Слідкуйте за нами

27-09-2018

26 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який бібліотекарі та шанувальники книги традиційно відзначають  30 вересня, у бібліотеці-філії № 3 пройшла бібліотечна година «Книжкові спокуси».

 

 


 

У цей день бібліотека гостинно відчинила двері для учнів ЗОШ № 29. Переглянувши  відеопрезентацію,  школярі ознайомилися з історією як найдревніших, так і сучасних книгозбірень світу.

 

 

 

Потім учні зробили свої «перші кроки по бібліотеці» , познайомившись з її фондами, послугами, які вони можуть отримати у бібліотеці, картотеками та каталогами, книжковими виставками. Особливо цікаво школярам було побачити книгосховище бібліотеки. Завідувачка бібліотеки Кузьмінська О.В. розповіла про довідково-бібліографічний фонд бібліотеки, ознайомила учнів з різними видами словників та енциклопедій, навчила користуватися ними.

 

Родзинкою заходу став майстер-клас з виготовлення книжкових закладок, які учні зробили власноруч  і залишили собі на згадку. Після закінчення заходу  всі охоче робили світлини біля тематичної фотозони.

 

По закінченню заходу учні дійшли згоди, що, незважаючи на новітні технології,  книга завжди буде займати чинне місце у житті кожної людини.

Коментарі: Залишити коментар
 
X