Слідкуйте за нами

26-09-2018

25 вересня бібліотекарі ЦБС для дорослих зібралися в літературно-мистецькій вітальні ЦМБ, щоб відзначити своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек! Також вітали дорогих гостей, представників влади, колег.

 


 

 Привітала бібліотекарів зі святом заступник начальника Управління культури і туризму виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області  Чернова Тетяна Юріївна. Нагороди від керівництва отримали кращі з кращих!

Ними виявилися відділ літератури іноземними мовами ЦМБ (завідуюча Почепцова Олена Анатоліївна), головний бібліотекар відділу комплектування і обробки ЦМБ  Малько Леся Василівна та методист І категорії ЦМБ Ільченко Людмила Василівна!

 Виконуюча обов’язки директора ЦБС Майдак Тетяна Олексіївна привітала дружній колектив бібліотеки та побажала всіляких гараздів.

Це був особливий день, коли бібліотекарі не тільки відзначали професійне свято, але й підбивали підсумки професійної діяльності.

Оскільки колектив наш великий, а напрямки діяльності багатогранні, тож і відзначити хотілося б кожного, хто вносить свій посильний вклад на благо бібліотеки заради комфорту та найбільш якісного обслуговування  користувачів.

В номінації «Кращий бібліотекар обслуговування» нагороду отримала бібліотекар відділу літератури іноземними мовами ЦМБ Людмила Великотрав.

 

 

В номінації «Кращий структурний підрозділ ЦБС для дорослих»  перемогла бібліотека-філія №3.

 

В номінації «Кращий керівник структурного підрозділу»колектив віншував переможця – завідуючу відділом комплектування і обробки ЦМБ Тамару Василівну Горобець.

Кращою в номінації «Кращий техпрацівник» обрано Рудь Марину Віталіївну, яка сумлінно виконує свої обов’язки в бібліотеці-філії №6.

Від нагород за професійні здобутки перейшли до творчого звіту. Так, саме творчістю у різних її проявах ми і займалися протягом року!

2018 рік був щедрим на конкурси, де бібліотекарі та активні користувачі змогли похвалитися своїми талантами, творчими здобутками, а заодно і багато чому новому навчитися.

Одним із таких конкурсів став загальносистемний конкурс на кращий логотип «Емблема моєї бібліотеки», метою якого була розробка фірмового логотипу бібліотек з метою використання в соціальних мережах, блогах, для створення фірмової продукції та медіапродукції бібліотек.

Компетентне журі на чолі зі знаною кременчуцькою художницею, викладачем дитячої художньої школи імені Д.Литовченка Яворською Тетяною Владиславівною обрало переможців. І тут знову тріумфує бібліотека-філія №3, адже її логотип визнали найкращим!

А далі перейшли до найбільш інтригуючої частини свята, а саме до визначення переможців у загальносистемному огляду-конкурсі на кращу презентацію сучасної української літератури «Сучасне! Класне! Українське!».

Журі довго не могло дійти згоди у виборі кращих. Адже всі роботи були цікавими і особливими.  

 

Отже, переможцем в номінації «Кращий сценарій» обрано відділ мистецтв ЦМБ!

Нагороду за «Кращу операторську роботу»отримала бібліотека-філія №5!

Бібліотека-філія №1 ім. І.Приходька отримала диплом за «Кращий монтаж і спецефекти»!

А в номінації «Акторська майстерність» кращою виявилась техпрацівник Загрекова Людмила Григорівна, яка працює в бібліотеці-філії №2!

«Приз глядацьких симпатій» отримав відділ читальної зали ЦМБ (їх фільм набрав найбільшу кількість вподобань на Youtube).

 

І, нарешті, «Кращим фільмом» обрано роботу відділу абонементу ЦМБ! Нагороду вручав сам голова журі  – оператор ТРК «Візит» Бабенко Григорій Олексійович.

 

 

 

Урочиста частина свята добігла кінця, але спілкування продовжилося! Всі охоче робили фото на згадку в яскравій фотозоні. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X