Слідкуйте за нами

26-09-2018

 

       Кожне місто має свою долю, але у Кременчука вона особлива. В ці вересневі дні наше місто відзначає 447-му річницю від дня свого заснування та 75-ту річницю визволення від німецьких окупантів.

       Напередодні свята, 24 вересня, бібліотекарі бібліотеки-філії №2 разом із мешканцями мікрорайонів № 8, 10 взяли участь у відзначенні урочистостей, присвячених Дню міста.

       

 В приміщенні КНВК № 25, прикрашеному книжковою виставкою  «Кременчук – найкраще місто на землі» бібліотеки-філії № 2, виставкою дитячих малюнків ДЮК  «Надія»,  картинами художниці Линник В.В., роботами вишивальниць м/р№ 10 Совенко З.М., Василюк А.І., виробів з дерева Михайлик О.Т., Шкаріна Б.В., зібралися активісти мікрорайону, ветерани, жителі міста. 

 

       З привітальним словом та поздоровленнями виступили провідний спеціаліст  Автозаводської районної адміністрації Калитка О.С. та заступник міського голови Пелипенка В.М., який тепло і щиро привітав присутніх із святом міста і пригостив запашним короваєм.

 

 

      

 

Ведучі свята, працівники  бібліотеки-філії № 2, Стегар Л.В. і Підлубна В.І., розповіли про історію Кременчука, в якій, наче в дзеркалі відбилися благородні справи багатьох поколінь, які жили, працювали, а в лихі часи йшли на смерть заради майбутнього своїх дітей, внуків та правнуків.

 

     

 

 

Розпочали концертну програму, яка вражала різноманітністю виступів, найменші учасники – вихованці навчального закладу № 33. Вітали зі святом на заході і маленькі, але дуже талановиті, учні КНВК № 25, які декламували вірші про Кременчук, рідну Вітчизну. Виступ танцювального колективу «Мелах» під пісню «Ми – молодь України» та вихованців вокального гуртка «Сонячне сяйво» не залишив байдужим нікого.

 

       Чудовим доповненням до урочистого настрою був підготовлений учнями КНВК № 25 флешмоб під пісню «Молодь змінює світ». В авторському виконанні звучали вірші кременчуцької поетеси Ольги Сербовки «Місто вечірнє».

       А вокальний колектив м/р № 10 «Любава» ще більше додав присутнім веселого настрою. Свято вдалося. Всіх присутніх було запрошено до частування запашним короваєм.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X