Слідкуйте за нами

26-09-2018

 

      22 вересня ЦБС для дорослих брала участь у фестивалі «Солодкий Кременчук».

На святі розваг «Святкуй і смакуй разом з бібліотекою» було представлено цікаву розважально-ігрову програму та різноманітні майстер-класи.

 Так, бібліотека-філія №4 запропонувала мешканцям міста локацію «Фруктово-овочеві фантазії». Тут всі бажаючі мали змогу дізнатися, що таке карвінг, і яким чином можна зі звичайних продуктів створити справжні витвори мистецтва. Це стало можливим завдяки участі у святі   наших партнерів - учнів та майстрів РЦПТО №1.

 

  Справжньою окрасою локації стала їх виставка та урок карвінгу "Їстівні шедеври". Багатьом вдалося зробити світлини на фоні чудових виробів та отримати майстер-клас.

 Творчий майстер-клас по світ-дизайну "Смачний подарунок своїми руками" від бібліотекаря Ірини Кісіль викликав неабиякий ажіотаж серед молоді та людей старшого віку. Кожному хотілося зробити власноруч букет для рідних із свіжих овочів та фруктів.



  На малечу чекала цікава конкурсно-розважальна програма: ігри "Хто я?", "На дереві, на грядці", "Юні поварята" та ін. Не залишилися осторонь і дорослі. До смаку прийшовся їм конкурс на вправність. Гравці намагалися почистити яблуко із найдовшою шкіркою і як нагорода - можливість його з'їсти.

 Бібліотекарі відділу літератури іноземними мовами ЦМБ в тандемі з бібліотекою-філією №6 запрошували гостей свята приєднатися до локації "Смакуємо по-італійські з Джанні Родарі"!

 Тут теж можна було зробити гарне фото на згадку, а також переглянути креативну виставку однієї книги Джанні Родарі «Пригоди Чиполіно» різних років видань.

 

 Неможливо передати цю радісну та щасливу атмосферу, яка панувала на святі! А найголовніше, що в захопленні були наші маленькі учасники і навіть їх батьки! Створювати гарний настрій допомагали різноманітні розваги та ігри. Тепла, сонячна погода та піднесена атмосфера дала змогу стовідсотково насолодитися святом! 

Коментарі: Залишити коментар
 
X