Слідкуйте за нами

24-09-2018

Теплими вересневими днями до нас приходить свято. У цьому році місто Кременчук відзначає 447-у річницю свого заснування та 75-ту річницю визволення від німецьких окупантів. Жителі мікрорайону № 19 зібралися  20 вересня на захід «Нарядилась осінь в золоте намисто, покликала осінь всіх на свято міста», присвячений цій події.

 Керуючий справами виконкому Кременчуцької міської ради Руслан Шаповалов привітав присутніх заходу.

 

 

 Інсталяція з виробів народних умільців прикрасила майданчик перед бібліотекою. Тут можна було побачити в’язані вироби Тетяни Гаврильєвої, вишиті картини та ляльки ручної роботи Людмили Коваленко, вироби у техніці петриківського розпису та картини Маховик Анастасії, вишивки Юлії Касяненко, 

 

 


картини художника-аматора Святослава Коваля, вироби у техніці декупаж та ляльки ручної роботи Олени Левочко, чудернацькі дари городу Антоніни Маховик.

 Майстер-клас по виготовленню яскравого сувеніру своїми руками  провела керівник «Майстерні творчості» клубу «Прометей» ОДЮКу Маховик Анастасія .

Бажаючі мали змогу зробити фото у креативній фотозоні «Осінні барви».

 Книжкова виставка «Найкраще місто в світі, мій Кременчук» представлена бібліотекою-філією № 9 ЦБС для дорослих ознайомила  присутніх з історією, культурою, архітектурою та природою міста.

 Розважали малечу веселі аніматори, 

 а педагог-організатор клубу «Прометей»  ОДЮКу Кабанова Анна Андріївна провела з дітьми конкурс малюнку на асфальті.

 Всіх присутніх частували кашею.

 

 

 

 

 Свято відбулося за ініціативи та підтримки міської влади, Крюківської районної адміністрації та бібліотеки-філії № 9 ЦБС для дорослих.

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X