Слідкуйте за нами

21-09-2018

 

З наближенням професійного свята працівники ЦБС для дорослих вирішили привітали любителів читання, поціновувачів книги, нинішніх, колишніх і майбутніх користувачів бібліотек!

18 вересня організаційно-методичній відділ ЦМБ влаштував «Бібліотечні зустрічі на Соборній» для святкування Всеукраїнського дня бібліотек!

Як завжди, приготували сюрпризи і подарунки:

 

 Хазяйка книжкових скарбів у особі в.о. директора ЦБС Тетяни Майдак  представила новий проект до Дня народження Кременчука – «Історичні силуети міста». Таким чином бібліотекарі вирішили поділитися своїм баченням історичних будівель Кременчука.

 

 

 Разом з Хранителькою часу всі бажаючі змогли пройтися шляхами «Кременчука бібліотечного». Екскурсія дала відповіді на різноманітні запитання: де і як з’явилася перша публічна бібліотека нашого міста, чи існували інші бібліотеки і хто ними опікувався? Чи завжди бібліотеки були безкоштовними для своїх користувачів? І ще багато чого …


 Увагу гостей свята привернув і перегляд старовинної літератури «поважного» віку.


 Діти і дорослі за допомогою Майстрів книжкових справ створили дивовижні прикраси для книжок.

 Берегиня мудрих думок за допомогою книжкових фоліантів віщувала майбутнє і передбачувала  тільки щасливу долю!


 А справжньою зіркою свята став забудькуватий користувач, який так і не зміг згадати, в яку саме бібліотеку він повинен здати книжку!

Коментарі: Залишити коментар
 
X