Слідкуйте за нами

04-09-2018
    «Нудні уроки придатні лише на те, щоб вселити ненависть і до тих, хто їх викладає, і до усього, що викладається». Так зазначав Жан Жак Руссо і це не можна сказати про відкритий урок до Дня знань, який відбувся у стінах бібліотеки-філії №1 ім. Івана Приходько. 


    3 вересня – це свято знань, яке для когось лише відкриває двері школи уперше, а хтось вже точно знає, що його чекає у рідній школі. Ось з такими «досвідченими» учнями 8-го класу ЗОШ №9 ми присвятили перший урок темі «Будуємо славетну демократичну Україну». І не лише розмовляли, а знайомились з цікавими фактами про рідну країну. Ось наприклад, яка найпопулярніша пісня, яка збирає мільйони переглядів на Ютюб у різному виконанні? Це творіння Миколи Леонтовича – «Ще́дрик». А також знайомились з найгарнішими місцями нашого краю і мріяли, куди ж поїхати наступного літа.



    День знань не обійшовся без перевірки підготовленості майбутніх вчених та геніїв, тому працівники бібліотеки, провели цікаву вікторину. Учні відповідали на короткі питання та найактивніші з них отримали подарунки: солодощі та незвичайні кулькові ручки. Особливо запам’яталась відповідь дівчинки на ім’я Настя у гарненькому віночку. Вона сказала мудрі слова: «Щоб допомогти Україні та навести лад, потрібно починати з себе». Будемо сподіватись, що ці діти справді стануть запорукою світлого майбутнього країни, у якому запанує мир та злагода!



Коментарі: Залишити коментар
 
X