Слідкуйте за нами

27-08-2018
    «Скільки нас, людства, вже є на планеті? Мільярдів шість? І серед них українці, дивна-предивна нація, яка живе тут з правіку, а свою незалежну державу будує оце аж тепер. Чи погоджуєтесь ви з Ліною Костенко?»

 


    Таке запитання поставили гостям бібліотеки-філії №1 22 серпня на літературному конкурсі «Моє незалежне слово». Більшість все ж згодилась з ідеєю, що незалежність країни починається тоді, коли вільними стають її жителі. Звичайно, кожна епоха породжує свого героя. Героями нашого часу стануть поети, які мають своє слово і були настільки сміливими, щоб його озвучити. 

 


   І вони прийшли на цей конкурс. Його переможцями стали двоє: Хоменко Олександр, майстер, який виготовляє прикраси та світильники з міді, а також Анастасія Пишна, молода поетка, яка пише вірші до фото та імпровізує. Саме для неї цей виступ перед публікою став першим, її щирість відкрила серця присутніх і тому дівчинка отримала цікаву книжку у подарунок і перший грошовий гонорар. Відгук знайшов і філософський вірш Олександра, призом для якого став цікавий історичний роман про козацькі часи.

 


   Потім був чай, варення, печеня і теплі бесіди, яким здавалося не було кінця. Ми дійшли згоди, що Україна починається з тебе, тому слідкуй за своїми думками, бо вони початок твоїх дій. Хай твої думки будуть повні любові і щирості, щоб завтра ти у своїх діях будував таку ж країну!



Коментарі: Залишити коментар
 
X