Слідкуйте за нами

30-07-2018

30 липня з метою вшанування 80-х роковин із дня початку трагічних подій, які отримали назву «Великий терор», у бібліотеці-філії №3  проведена інформаційна хвилина «Пам’ять не згасає…»

 

Для користувачів бібліотеки були продемонстровані документальні відеосюжети «Роки страхіття та терору», презентована книга, яка нещодавно з'явилася у фонді бібліотеки, «Хотілося б усіх назвати поіменно», в якій автор Лідія Гришко зібрала матеріали та документи про репресованих мешканців нашого міста та району.

Окремо було згадано і про так зване «Розстріляне відродження» – найчорнішу сторінку в історії української інтелігенції. Неабияку цікавість викликала демонстрація відео про відомий  харківський  будинок «Слово».

 

 

У читальній залі кожен, хто відвідав цього дня бібліотеку. мав змогу ознайомитися з однойменним переглядом літератури. Тут зібрані видання, які знайомлять з страшними подіями в історії нашого народу. Ці події не можна забувати, бо за ними стоять скалічені долі мільйонів людей, тисяч родин, які пройшли через страхітливе «чистилище».

Коментарі: Залишити коментар
 
X