Слідкуйте за нами

04-07-2018

Сонячного ранку 4 липня на території парку Миру  весело і жваво – це свій день народження святкує патрульна поліція  Кременчука. У ці дні 3 роки тому у нашому місті з'явилися перші патрульні машини Нової Національної поліції.

Патрульних поліцейських без перебільшення можна назвати справжніми друзями бібліотеки-філії № 3. Саме тут 3 роки тому був проведений перший у містіі захід із залученням поліцейських. Із задоволенням долучилися працівники бібліотеки-філії №3 і до святкування цьогорічного дня народження.

 


 

Одягнуті у яскраві костюми  бібліотекарі неабияк привертали увагу всіх присутніх дітлахів. Діти охоче гралися, вивчали правила дорожнього руху, вирізали світлофор з кольорового паперу, розмальовували, грали в рухливі ігри, і, звичайно, багато охочих було зробити світлину з «поліцейською машиною», «грузовичком» та «швидкою допомогою».


 

 

 

Дві години свята промайнули непомітно, наприкінці всі бажаючі залюбки  освоювали поліцейські Тойоти та каталися в них, спілкувалися з офіцерами патрульної поліції.

Коментарі: Залишити коментар
 
X