Слідкуйте за нами

14-06-2018

 

12 червня стартував проект "Майстерня РиНОК" біля ринку "Універсальний", що на Молодіжному. Його організаторами виступили ГО "Культурний діалог" спільно з ПП "Світлодін".

      Тема першого дня проекту - "Знайомство та спілкування". Відкритий сусідський простір розпочався активною участю бібліотеки-філії №4. Користувачі філії провели з дітлахам та дорослими творчі майстер-класи по виготовленню ляльок-мотанок від Ірини Залюбовської та виробів із солоного тіста від Любові Фисун.

      

 

 

Очі присутніх милували виставки картин та ляльок-оберегів наших талановитих майстринь.

      

 

Всі три години не було відбою від бажаючих. Всім хотілося спробувати свої сили у творчості, зробити власноруч подарунок для рідних. Малеча отримала неабияку насолоду від результату своєї роботи і довго ще не хотілося їм розходитися по домівках.

      

 

 

 

 Увечері свято продовжилося сусідським чаюванням та спілкуванням у колі друзів з членами літературного об'єднання "Славутич". Ліричні вірші та пісні звучали у виконанні учасників клубу любителів поезії "Калина": Валентини Лисич, Людмили Снітко, Володимира Любимова, Ігоря Герасименка, Юрія Прокопенка, Ірини Овчаренко.

       Гарна погода, пахощі липи, запашний м'ятний чай та піднесений настрій завершили перший день Проекту.

       Дякуємо всім учасникам і організаторам за цікаве та корисне дозвілля!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X