Слідкуйте за нами

30-05-2018

 

30 травня 2018 року з нагоди Міжнародного захисту дітей в бібліотеці-філії №2 відкрита виставка-фантазія дитячих малюнків дитячої художньої школи «Віка» «Ми любимо сонце і нашу країну».

 

На виставці представлено понад 40 малюнків юних художників з художньої школи «Віка». Роботи виконані гуашшю, аквареллю, кольоровими олівцями. Всі роботи індивідуальні. У кожен малюнок дитина вклала багато праці і душі. Діти намалювали своє щасливе дитинство, свої веселкові мрії.

 

 

Першими глядачами цієї виставки стали учні пришкільного табору «Посмішка», який діє при ЗОШ №18. Діти отримали багато позитивних емоцій та гарного настрою від виставки.

А далі бібліотекар юнацького відділу Подойникова.О.В. разом з учнями відвідали веселий кінозал «Ми з країни Мульті – пульті». Малеча поринула у фантастичний світ улюблених мультфільмів. Діти переглядали мультики Уолта Діснея. На цьому дійстві були захоплюючі мандрівки в казкові країни, де живуть фантастичні істоти: дракони і русалки. Учні не тільки мали можливість переглянути улюблені мультики, але й погортати книги цього чарівника, художника, мультиплікатора. Всім дітям сподобався захід, про що свідчили посмішки на обличчях та радісні очі малечі.

 

 

Літо тільки розпочинається, Попереду і дітей стільки приємних подорожей, екскурсій! Нехай же всі вони будуть вдалими і щасливими.

Коментарі: Залишити коментар
 
X