Слідкуйте за нами

15-05-2018

13 травня  у відділі читальної зали ЦМБ було проведено творчу зустріч із поеткою, бардом, актрисою із Кривого Рогу Іриною Ендрексон. 
      

 

Ірина закінчила Харківський інститут мистецтв. Вона лауреатка міського фестивалю «Барди Рудани» 2015р., а в 2018р. отримала відразу кілька нагород цього фестивалю. Отримала приз глядацьких симпатій у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Лодочная станция» 2016 р. В творчому доробку має пісні до театральних вистав і сама брала в них участь, зокрема в ролі Мачухи у виставі для дітей «Золушка». В 2018 році виступила із новою сольною програмою під назвою «Ничейная полоса».
       

 

І кременчужани також мали змогу познайомитися з творчістю цієї неординарної, яскравої жінки. У її виконанні прозвучали пісні для дітей, ліричні замальовки та патріотична пісенна лірика. Артистичність та щирість виконання змушували слухачів плакати, адже теми, які розкривала у піснях та віршах пані Ірина, не могли не хвилювати. Перед слухачами розгорнулася барвиста картина життя, із його болями і тривогами, красою і коханням.

 


 

Багато поетів Кременчука завітали на зустріч з Іриною, вони ділилися своєю творчістю, обмінювалися досвідом та враженнями, дарували гості подарунки.

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X