Слідкуйте за нами

11-05-2018
    Відділ технічної літератури Кременчуцької  Центральної міської бібліотеки  долучився до участі в ХVIII Міжнародній науково-практичній конференції «Ідеї академіка В.В. Вернадського та проблеми сталого розвитку освіти і науки»,  яка  відбулася 11-12 травня 2018 року  в Кременчуцькому національному університеті  ім.. М. Остроградського.  Учасниками конференції  були не тільки науковці  визначних українських вищих навчальних закладів, а й представники закордонних європейських  вишів.

 

 

 

 

 

 

 


    Мета  конференції  - обговорення та впровадження в життя результатів  досліджень, спрямованих на забезпечення сталого розвитку  науково-освітньої сфери діяльності  на основі науково-природничих, економічних та політичних процесів, що відбуваються в Україні та Європі, для досягнення гармонійного розвитку людини, суспільства і навколишнього середовища.

 

 


   Бібліотекарями відділу технічної літератури була створена   інформаційно-ілюстративна виставка «Атланти української науки», яка була розгорнута в читальній залі бібліотеки КрНУ  ім. М. Остроградського  і  тематично  поєдналася  з цікавою книжковою виставкою, створеною бібліотечними  працівниками інститутської бібліотеки   Особистий архів  документів  про визначного академіка В.І. Вернадського для ознайомлення   люб’язно  надав відомий кременчуцький дослідник наукової  спадщини  вченого   Олександр  Олександрович  Ігнатенко.  Працівники  Кременчуцького  краєзнавчого музею теж надали деякі музейні експонати, присвячені діяльності  Вернадського,  які були представлені   для ознайомлення.

 

 

 

 

 

 


    Інформуємо  тих, хто зацікавився цією інформацією, що з 21 травня  інформаційно-ілюстративна виставка «Атланти української науки», присвячена 100-річчю від дня створення Національної акдемії наук України та Національної бібліотеки ім. В. І. Вернадського  буде представлена у відділі технічної літератури за адресою: вул. Європейська, 66/13. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X