Слідкуйте за нами

10-05-2018

 

       Пам'ять... Вона не має початку і не має кінця. Солдати, полеглі в боях, давно стали землею, і завдяки кожному серцю, яке перестало битися тоді, сьогодні на нашій землі б'ються тисячі сердець!

       Це особливо гостро відчувається у травневі дні, коли відзначаються  великі свята – День Пам’яті та Примирення та 73-тя річниця Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні!

      

 

До Дня пам`яті жертв Другої Світової війни8 травня в бібліотеці-філії № 2 була проведена бесіда-вшанування «Щемить душа та пам`ять не вщухає», на яку зібралися члени клубу «Душі криниця», деякі з яких – ветерани війни і праці, а також жителі мікрорайону, користувачі бібліотеки.

      

 

Ветеранська  організація м/р № 10 налічує  6 учасників бойових дій, один з яких – М.Ф. Скнядьєв був присутнім на заході як взірець  мужності, життєвої  мудрості, ставлення до ратного і громадянського обов'язку.

      Голова  Ради ветеранів м/р № 10 Коваленко Г.О. привітала з цим великим святом присутніх. Слова подяки, шани і поваги на святі прозвучали і на адресу сучасних захисників Батьківщини, які щодня на Сході борються заради однієї мети – вигнати загарбника за межі держави.

       Тих, хто звеличив нашу землю, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом і безхмарною, мирною блакиттю небес, вшанували  хвилиною мовчання.

       

 

Дарунком для всіх присутніх на  вечорі пам`яті був виступ вокального колективу «Любава» з новою програмою «Сльозою пам`ять та бринить».

       

 Наостанок було зроблено загальне фото з ветераном війни М.Ф. Скнядьєвим.

Коментарі: Залишити коментар
 
X