Слідкуйте за нами

08-05-2018

У цьому році ми відзначаємо 73-річницю  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З нагоди цього свята 3 травня  на мікрорайоні №19 було проведено захід «Це святе травневе свято треба серцем відчувати».

 

На території загальноосвітньої школи №3 для ветеранів війни і мешканців фахівці мікрорайону підготували святкову програму та прикрасили власноруч подвір’я.

 Заступник міського голови Ольга Усанова висловила слова щирої вдячності, також привітала всіх із Днем Перемоги від імені міського голови Віталія Малецького.

 

Святкову музичну програму підготували талановиті вихованці та педагоги  Будинку дитячо-юнацької творчості.

 

Бібліотекарі бібліотеки-філії №9 запропонували відвідувачам заходу книжкову  виставку «Вже скільки літ і стільки зим, як відгримів той бій кривавий», на якій представили кращі книги воєнної тематики, фотоальбоми, а також документальні та краєзнавчі матеріали. Всі вони розкривають історичну правду про трагічні дні війни.  

 

Цікаво пройшов шашковий турнір між ветеранами і вихованцями клубу «Прометей» ОДЮКу.

Діти мали змогу виготувати янголів із фетру на згадку про свято. Майстер-клас провела керівник гуртка «Майстерня творчості» клубу «Прометей» ОДЮКу Маховик Анастасія.

 

Свої мрії про мирне життя діти втілили в малюнках на асфальті.

 

 

Присутні з задоволенням робили фото на згадку у тематичній фотозоні, яку власними силами створили спеціалісти контакт-центру № 19 Крюківської районної адміністрації, працівники бібліотеки-філії №9 та педагоги клубу «Прометей» » ОДЮКу.

Фінальним акордом святкової програми був запуск у небо повітряних кульок, після чого всіх пригостили солдатською кашею.
Коментарі: Залишити коментар
 
X