Слідкуйте за нами

07-05-2018

 

Відділ читальної зали ЦМБ 3 травня 2018 року відзначив річницю до Дня памяті та примирення та Дня перемоги над нацизмом разом із відокремленим відділенням ПТУ №26.

       

 

Пам'яті людей, що пішли назавжди і пам'яті тих, хто живий сьогодні, хто вистояв і переміг, учні ПТУ №26 разом з бібліотекарями відділу читальної зали ЦМБ присвятили «Флешмоб пам’яті». Саме назва флешмобу і стала назвою вуличного заходу, присвяченому цій річниці «Ми пам’ятаємо заради щасливого майбутнього. Ніколи знову…1941-1945».

У ці дні наш борг – ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм: «Ми завжди будемо берегти пам'ять про великі події, передаючи його від покоління до покоління».

     

 

 Бібліотекарі підготували тематичний книжковий перегляд «Велич вашого подвигу в серцях».

       Всі згадали, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає, що пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Символом відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом став червоний мак. Тож у кожного на грудях майоріла ця символічна квітка - символ сонця, волі і гордості, що ми - українці!

Саме цим подіям і присвятили свої змагання учні відокремленого відділення ПТУ №26.

 

 

 

 Змагання  проводилися у вигляді естафет: кидали гранати, одягали протигази та бігали з гвинтівками, переносили на ношах людей, спускалися в тунелі та змагалися в перетягуванні канатів. Всі учасники отримали подарунки, кубки та медалі. Кожен отримав заряд бадьорості і став здоровішим.

       На завершення, звичайно, не обійшлося і без солдатської каші, яку приготували власноруч учні ПТУ разом з педагогами.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X