Слідкуйте за нами

03-05-2018
Шановні друзі! Світлана Олександрівна Нужна, яка 28 років очолювала Кременчуцьку міську ЦБС для дорослих, пішла на заслужений відпочинок. Багато було зроблених нею добрих справ для задоволення потреб користувачів наших бібліотек, проведено велику роботу з автоматизації бібліотечних процесів. А скільки виховано бібліотечних кадрів, які завжди отримували підтримку і слушну пораду від свого директора… Всього і не порахувати! Але настає час змін, і маємо надію, що зміни ці тільки на краще!

 

З 2 травня до виконання обов’язків директора ЦБС для дорослих приступила Тетяна Олексіївна Майдак, яка знайома бібліотечній спільноті та жителям Кременчука як завідувачка організаційно-методичного відділу ЦМБ. Впевнений лідер, справжній професіонал, вона направляє свою діяльність і діяльність бібліотек на руйнування стереотипів щодо професії бібліотекаря та ролі бібліотек в сучасному суспільстві, закликає бібліотечний колектив до активної участі у житті нашого міста.

 

Колектив Кременчуцької міської ЦБС для дорослих вітає Тетяну Олексіївну Майдак з новим, дуже важливим етапом в її житті і житті бібліотеки! Працюємо разом задля процвітання Кременчука і бібліотек!

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X