Слідкуйте за нами

02-05-2018
     Ви вже встигли побувати в Міському саду цієї весни? Якщо ні, то радимо якнайшвидше це зробити, щоб отримати справжнє задоволення від весняної зелені, квітучих дерев та мальовничого озера з лебедями. 

 

 


      Учасникам дитячого екологічного штабу «Зелена планета» та членам клубу «Гармонія» пощастило замість вже набридлих шкільних уроків прийняти участь у геокешингу «В тіні дерев Міського саду», який 26 квітня 2018 року спільно провели бібліотека-філія № 4 та Кременчуцький еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. 

 

 

 


     Захід розпочався з дуже цікавої екскурсії чудовим найстарішим парком Кременчука. Провела її завідуюча науково-експозиційним відділом Кременчуцького краєзнавчого музею Наталія Музиченко. Молодь дізналася про створення Міського саду,  життя нашого міста за часів князя Потьомкіна, про подальшу долю ландшафтного парку. Окремо науковець зупинилася на видовому складу дерев та птахів, а під осикою, наче на замовлення,  присутні змогли послухати спів зяблика.

 

 

 


     Не нудьгували і в процесі виконання завдань геокешингу. Молодь була поділена на шість команд, кожна з яких отримала маршрутну карту з позначками зупинок. Дуже весело і спритно діти бігали парком, відгадували загадки, відповідали на непрості питання з історії рідного міста та безпосередньо Міського саду, географії, біології, екології. На одній із зупинок довелося за допомогою рулетки визначати вік найстарішого дуба, на іншій – вчити танцювальні рухи. 
     На завершення еколого-краєзнавчого геокешингу всі команди об’єдналися для красивого флешмобу з яскравими маками у руках. 
     Всі набрали достатню кількість балів, тож вирішено було не визначати переможців, а видати усім сертифікати про участь у заході. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X