Слідкуйте за нами

27-04-2018

ХХІ століття. Яким воно буде для нас, жителів планети Земля? Це залежить від нас із вами. Настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Основна його ідея – ми з вами – лише частка природи, і повинні співпрацювати з нею, бути не царем природи, а її невід’ємною часткою.

 

 

Бібліотеки теж не можуть стояти осторонь від цієї проблеми. Саме тому працівники бібліотеки-філії №6 пропонують відвідати виставку «Ми за еко життя», на якій ви можете побачити науково-популярну та учбову літературу про природу та іі захист, а також книги відомих натуралістів – Джеральда Даррелла, Джой Адамсон, Ігора Акімушкіна, Ернеста Сетон-Томпсона.

 


Також бажаючі можуть пройти тест, і визначити, наскільки екологічний спосіб життя вони ведуть, отримати поради, як його підтримувати, подивитися на приклади вторинного використання таких, здавалося б, непотрібних речей, як пусті паперові та пластикові стаканчики (горщик для сукулентів),скринька з бобіни з-під ліпкої стрічки, і навіть браслет із кришечок  від напоїв.

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X