Слідкуйте за нами

24-04-2018

 

Свято, День народження… Чим здивувати гостей або  порадувати близьку людину? І тут на  допомогу приходять творчі ідеї. Гарно сервірований стіл, смачна страва або речі зроблені своїми руками. Що може бути краще?!

 

 

 

      23 квітня в бібліотеці-філії № 4 в рамках чергового засідання клубу «Гармонія» відбувся майстер-клас «Творчість, яка немає меж». На захід були запрошені фахівці своєї справи з Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука.

 

 

       Учні  центру поділилися цікавими рецептами страв, розповіли як красиво та апетитно їх прикрашати, як правильно сервірувати стіл та складати серветки. А потім всі бажаючі  залюбки  тренувалися в цій майстерності.

       Неабияку увагу викликали красиві речі  зроблені руками учнів РЦПТО № 1 з підручного матеріалу: іграшкові меблі з баночок  пепсі-коли, велосипед з проволоки та підшипників, різноманітні фігурки з тонкого металу та багато інших незвичайних речей.

 

 


        Несподіванкою були хімічні досліди з виявлення якості продуктів від майстрів навчального закладу, які дуже зацікавили і здивували юнаків та дівчат.   

        Зустріч була корисною для молоді та відбулася в дружній  веселій атмосфері.

 

 

 

 



<!-- [if !supportLineBreakNewLine] -->
<!-- [endif] -->

Коментарі: Залишити коментар
 
X