Слідкуйте за нами

13-04-2018
       «Буде здоров’я - решта все, додасться», - так звучить  багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя. Здоров’я - це справжнє багатство, наявність якого   в молодому віці  ми інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх  організм залишався міцним і працездатним на тривалу перспективу. 

 

 


       7 квітня міжнародна спільнота відзначила Всесвітній день здоров'я. І тому сьогодні ми зібралися з учнівською молоддю на бібліо-фреш «Елексир здоров’я і краси: все про соки», щоб приєднатися до святкування і поговорити про те,  як зберегти здоров’я на довгі роки. 

 

 


      Всім нам з дитинства відомо, що овочеві, фруктові та ягідні соки дуже корисні. В них містяться мінерали, вітаміни та інші речовини, які беруть участь в обмінних процессах, а їх споживання – це зміцнення організму людини. Створюється враження, що чим більше їх п’єш, тим здоровіше будеш. При цьому пакетовані соки часто називають шкідливими, а свіжовичавлені – справжньою панацеєю. Сьогодні ми розібралися в правдивості цих тверджень і розповіли багато цікавого про овочеві та фруктові напої. Адже, щоб отримати максимум користі і не нашкодити своєму здоров’ю,  треба дотримуватися правил їх приготування, грамотно  вживати, знати властивості найпоширеніших соків.

 

 

 

 

 

 


      А які ж вони смачні! Учасники заходу  з задоволенням скуштували виноградний і  томатний  сік, який власноруч приготували для них бібліотекарі!  
     Сподіваємось,  наша розповідь і перегляд цікавих та пізнавальних відеосюжетів про здоровий спосіб життя будуть корисними для молоді і сприятимуть свідомому ставленню до свого здоров’я змолоду. Була і фото сесія на згадку!



Коментарі: Залишити коментар
 
X