Слідкуйте за нами

06-04-2018

 

        Незабаром Великдень. Традиційно українці вирушать до церкви – освячувати Великодні кошики. Всі знають, що туди потрібно покласти паски, фарбовані яйця і продукти, якими сім’я розговіється під час святкового обіду та смаколики в дарунок, зроблені власноруч.

 

 

      У відділі читальної зали у чистий четвер було людно, весело і повчально. Наталя  Срібна, власниця студії декору" BonWedding" провела майстер- клас з айсінгу «Секрет солодкої фантазії». Всі учасники спробували зробити пряники та великодні тістечка квітучими, методом айсінгу та квітковою мастикою.

          Здається неймовірним, але з простої суміші білка, цукрової пудри, крапель лимонного соку  вийшли справжні шедеври, і навіть найпростіша випічка стала неймовірно привабливою. Опанувати айсінг, як виявилося, зовсім не складно, а навіть цікаво.

 


Родзинкою  естетичного уроку стала  спільна робота  над прикрашанням домашньої паски, яка згуртувала усіх учасників заходу. Апогеєм  стало святкове частування, під час якого всі ділилися емоціями, враженнями. Виготовлені вироби кожен забрав у подарунок своїм близьким.

Смачні секрети були розкриті у цікавій формі навчання.

 

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X