Слідкуйте за нами

03-04-2018

      У сімейній вітальні бібліотеки-філії № 2 зібралися члени клубу «Душі криниця», щоб відпочити, пожартувати, щиро  посміятися, почути і відчути рідне слово. А допомогли в цьому  самодіяльні артисти – студенти історико-правового факультету університету ІІІ віку.

       Приводом зустрічі став День сміху, який святкувався напередодні, 1 квітня, а також 110-та річниця від дня народження видатного письменника-гумориста Степана Олійника, на честь творчості якого та інших українських письменників-гумористів, Остапа Вишні, Гриця Бойко, Павла Глазового, Юрія Вінничука, була організована викладка літератури під назвою «Гумор на варті щасливого життя».

      Гаслом  свята сміху був обраний  вислів Омара Хайяма «Веселим будь і не сумуй – тримається на цьому світ». Цитати та висловлювання філософів та вчених різних часів, об`єднані єдиною  думкою, що  там  « де не-має сміху, там немає надії на оновлення»,  доповнили книжкові вистав-ки  і своїм яскравим оформленням  відповідали сонячному , позитивно-му настрою, який панував на протязі всього вечора.

       А  такий настрій не міг не виникнути, бо артисти  у кожний виступ, виконаний, до речі, дуже артистично, додали стільки іскрометного гумо-ру, що у сімейній вітальні бібліотеки не залишилося жодної байдужої людини. Були тут і сценки, читали і вірші С. Олійника, П. Глазового та ін., співали і пісень – і все веселе, жартівливе, потішне. А головне – сюжети номерів, ніби записані з нашого життя, з людей, що оточують, живуть поруч. І тому, мабуть, було зрозуміло і смішно.

       А головне, що залишиться у присутніх  на пам`ять про цей веселий вечір гумору і сміху, усвідомлення того, що  « у дім , де сміються, приходить  щастя». Це вислів давніх японців, які віками змагалися з тайфуна-ми, вулканами, ворогами, з бідністю,  і  довели світу, що це істина.

       Тож нехай сміх допомагає нам всім досягти успіху, стати заможними, бути завжди вільними, жити з вірою в серці, що  краще буде всім, а не лише комусь!

Сміх-тайм «Хай звучить веселий сміх,  щоб гарний настрій був у всіх!»

 

 

 

 

 

 

Сміх-тайм «Хай звучить веселий сміх,  щоб гарний настрій був у всіх!»

 

Сміх-тайм «Хай звучить веселий сміх,  щоб гарний настрій був у всіх!»

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X