Слідкуйте за нами

30-03-2018
 Нині тисячі випускників нашої країни приймають для себе важливе рішення – ким стати, яке місце посісти у житті? Хтось хоче знайти роботу, яка дала б можливість реалізувати себе, як професіонала, творчу особистість. Інші бачать свою мету в служінні на користь суспільству. Дехто мріє про великі статки. Всі мрії мають право на існування, але потрібно усвідомити, аби мрії збувалися, слід не відриватися від реалій життя. Гарантія успішності полягає в активності самої людини, наполегливості у втіленні задуманого.

 


         Професій є дуже й дуже багато. У тарифно-кваліфікаційному довіднику їх налічується 5 984. Отже, якщо шукати одну-єдину професію, то ймовірність правильного її вибору мізерно мала. От чому важливо, щоб хтось дав важливу пораду. У виборі професії дуже важливо не помилитися.
        Як знайти головну справу свого життя? Як розібратися у розмаїтті професій, уникнути помилок і розчарувань?

 


       На ці та багато інших запитань ми спробували знайти відповіді. У бібліотеці-філії №4 що на Молодіжному відбувся професійний бутік «Дорога в професію починається з мрії».  Ми вирішили зупинитися на одній з найцікавіших професій – професії журналіста.

 


Для цього ми запросили до нас в бібліотеку відому в Кременчуці журналістку  Юлію Билину, яка розповіла нам про свою діяльність та особливості цієї професії. Її виступ викликав у молоді не абияку цікавість. У них виникло багато запитань щодо цієї професії, на які вони отримали змістовні відповіді.

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X