Слідкуйте за нами

29-03-2018

 «Ледве чи не вища з насолод, як насолода творити» - писав у свій час Микола Гоголь. Це відчуття притаманне не тільки творцю, а й тим, хто має щастя  познайомитися з плодами  цієї творчості у будь-якому їх вияві.

       Ця думка повністю підтвердилася під час  дії  Міні-вернісажу творчих робіт Валентини Линник  у бібліотеці-філії № 2, який можна було оглянути з 22.03.2018  до 26.03.2018 р..

 

 

 

        Картини, написані яскравими, життєрадісними фарбами, ніби випромінюючими оптимізм і радість буття, самі підказали назву виставки- «Життя – це розмаїття барв і кольорів».

        І справді, якщо оглядатися довкола, можна, навіть у самий похмурий день, помітити безліч кольорів, треба тільки захотіти цього. А ще, без-умовно, на це потрібен не аби який хист – бачити небуденне в буденно-му, красиве – в звичайному, привабливе – у скромному, цікаве – у непомітному.

        Цією здібністю щедро наділена  автор чудових  художніх творів, Линник Валентина. Дивлячись на ці, наповнені світлом і оптимізмом, картини, важко повірити, що їх виконавець – непрофесійний художник. Недарма кажуть, що для виявів творчості нема вікових кордонів. Не маючи можливості навчатися художній майстерності у дитячі і юнацькі роки, вона здійснила свою мрію у зрілому віці. Знайшла професіоналів, які до-помогли освоїти ази малярства і тільки підштовхнули її до створення та-ких різноманітних за жанрами та манерою виконання художніх робіт.

 

 


        Мати здібності замало для досягнення мети, треба, звісно, додати до цього наполегливість, впевненість у собі і постійну працю з вдосконалення умінь і навичок.  І користувачі бібліотеки побачили на цій невеликій виставці  підтвердження  вислову Р. Ролана : «Вся радість – в творчості!».

       Творчість – мить сьогодення, в якому створюється майбутнє… І нехай це майбутнє у Валентини Линник буде прекрасним, сповненим втілених у життя задумів,  і безперервного професійного зростання! 

 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X