Слідкуйте за нами

27-03-2018

   

   Як продовження Міжнародного дня поезії, який святкувався напередодні, 22 березня в бібліотеці-філії № 2 відбулася


Поетична зустріч  «Симфонія весни у тональності березня», яка  пройшла під девізом "Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі". Ці слова Ліни Костенко є найкращим визначенням поезії, призваної стати відповіддю на найгостріші і найглибші духовні питання сучасної людини.

 

 

       Запрошені гості, члени спілки літераторів «Славутич», натхненно ви-конали свої поетичні твори, вразивши школярів щирістю почуттів, коли йшла мова про любов до України, рідного краю, чуттєвістю слів  у віршах про кохання, зануреністю у глибини душі  у філософських поезіях.

       Хоча кожен з поетів – Герасименко І., керівник клубу любителів поетичного слова «Цвіт калини», Головченко В.А., Любимов В., Овчаренко І., Решетняк Л., Лєбєдєва А., - мають свій особистий стиль, манеру, тематику літературних доробок, всіх їх об`єднує  бажання привернути  увагу до одного з найважливіших культурних явищ - віршів.

 

 

 

 

 

       Організатори заходу, бібліотекарі читальної зали, сподіваються, що ця зустріч з майстрами слова, не дозволить юнакам забути  про ще один світлий промінчик у житті, навіть якщо за вікном весна чомусь не зовсім ще весняна –  живий вірш, який точно підніме настрій, розрадить серце, додасть тепла душі.

       Перегляд поетичних збірок поетів Кременчука, запропонований молоді для перегляду наприкінці зустрічі, був покликаний послугувати створенню позитивного іміджу поезії як справді сучасного мистецтва, відкритого людям.

     

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X