Слідкуйте за нами

22-03-2018

  Книжкова виставка  до 130 річчя з дня народження  А. С. Макаренка організована в читальній залі філії №6 відобразила життєвий і творчий шлях, просвітницьку і літературну діяльність, привернула увагу користувачів до невідомих і маловідомих досліджень педагога-реформатора.  Педагогіка Антона Макаренка не може  припасти історичним пилом. 

 

 

    Про життя і діяльність визначного педагога, пов’язане з нашим містом, розповів і Бергер Є.Д. Присутні на Дні краєзнавця майбутні вчителі і користувачі бібліотеки з цікавістю слухали Євгена Дмитровича. Від нього дізналися про батьків генія педагогіки, про  його молодшого брата – Віталія, про особисте життя А.С.Макаренка і його літературну творчість. Всі разом згадували учбові заклади нашого міста, що носять ім’я  педагога – земляка, пам’ ятники  А.С. Макаренка в Кременчуці.

 


     Присутні погодилися , що без перебільшення, педагогічні ідеї  нашого педагога-земляка, виплекані у 1920-х роках, живуть і понині. У цьому, певно, й полягає український і світовий геній  А.С. Макаренка, який писав: «Наші діти – це майбутні громадяни нашої країни і громадяни світу. Вони творитимуть історію».  

                                                                                             

Коментарі: Залишити коментар
 
X