Слідкуйте за нами

07-03-2018
    Любов – найкраще почуття на світі. Багатогранною вона буває: любов до рідної землі, матері до своєї дитини, чоловіка до жінки, онуків до бабусь і дідусів, хлопця до дівчини. Це неймовірне відчуття, коли у людини виростають крила і хочеться злетіти. Це стан душі, коли поруч із кимось у тебе є все для щастя.
     Любов буває пристрасною, на жаль, нерідко сумною, інколи руйнує долі. Але це життя…
     Поезія кременчуцького поета Лева Олександровича Дементьєва наповнена неповторністю та глибиною. Велич його таланту кременчужани змогли відчути на творчому вечорі «Її велич Любов» 4 березня у відділі читальної зали ЦМБ.

 

 


     Присутніх приємно вразило оформлення читальної зали. Стіни були прикрашені портретами вітчизняних та зарубіжних композиторів та співавторів пісень на слова Лева Дементьєва. 
    Вечір розпочався відеокліпом «Кременчугский вальс» у виконанні відомого композитора і співака Сергія Нагорного на слова Лева Олександровича, які зачарували глядачів своєю яскравістю і чистотою звучання. Присутніх зібралося багато, зала була переповненою. Люди, не дивлячись на складні погодні умови, прийшли на зустріч з поетом. У залі зібралися люди різного віку - від найменших до більш старших. 
     Ведучі заходу познайомили глядачів зі сторінками біографії поета. 

 


     Лев Олександрович – незвичайний поет, у його крилатих мрій немає меж.
     Адже у своїх віршах Лев Дементьєв не тільки демонструє радісну закоханість ліричного героя, але й висловлює страждання від нерозділених почуттів. 
   Особливо щирі слова подяки хочеться висловити Тетяні Луценко, яка показала надзвичайно високу майстерність танцю, де разом з автором віршів продемонстрували незабутні таланти у літературно – музично-танцювальних композиціях на слова Лева Дементьєва «Алинка», «Сходница», «Улетала Любовь». Яскравість костюмів Тетяни Луценко, несподівані перевтілення Лева Олександровича у різні образи: ковбоя, бороданя, гуцула подарували присутнім море позитивних емоцій.

 

 


     Неймовірно красивий голос і професійна гра на гітарі Тетяни Скакун, яка виконала пісні на слова Лева Олександровича, зачарував глядачів. 
     Присутні з особливою увагою слухали виступ Раїси Пурс (першої виконавиці пісень на слова Лева Дементьєва), котра виконала акапельно романс «Твои руки».

 


      Незабутні враження залишила і Вікторія Сопільняк, що декламувала вірші Лева Олександровича. 
      Дисципліна і тактовність гладачів вражала. Усіх переповнювали емоції, у деяких на очах бриніли сльози. 

 

 

 

 

 


    По закінченню вечора присутні виступили зі словами побажань та подяки автору. Букети квітів, подарунки отримав Лев Олександрович від вдячних глядачів. Бажаючі мали змогу сфотрграфуватися з поетом. 


 
Коментарі: Залишити коментар
 
X