Слідкуйте за нами

20-02-2018

    Святкове дійство, яке розгорнулося на площі Перемоги, зібрало багато містян, бажаючих повеселитися. Гарному настрою на веселому ярмарку сприяло все: солом’яні корова та віз, колоритні козаки, жінки у вишиванках і різнобарвних хустках, запальні танці та пісні, дотепні конкурси, а ще розмаїття млинців, вареників, пиріжків і тістечок.

 

 

 

З жартами, сміхом та веселощами, незважаючи на похмуру та дощову погоду, проводжали містяни разом з бібліотекарями Кременчуцької міської централізованої бібліотечної системи для дорослих у складі працівників відділів ЦМБ: технічної літератури, юнацького та інформаційно – бібліографічного та бібліотеки – філії №4  зиму та зустрічали прихід весни.

Радо зустрічали своїх гостей бібліотекарі у квітчастих хустинах. Увагу

 

 

 

відпочиваючих привертала яскраве оформлення бібліотечного намету. Здалеку було видно різнокольорове розмаїття хустин  виставки-оберегу «З бабусиної скрині». Неабияку цікавість викликав майстер-клас по виготовленню ляльок-мотанок від Ірини Кісіль, малеча залюбки брала участь у конкурсі малюнків  найкумедніших млинців.  

 

 

 

 

 

Як азартно змагалися чоловіки у забиванні цвяхів у колоду, приймали участь кременчужани в імпровізованій   зимовій рибалці всією сім’єю, а діти натхненно та жваво  ліпили   сніговичків з солоного тіста та створювали  ляльок-мотанок в майстер-класах, які організували бібліотекарі.

 

 

 

А участь  в пізнавальних  та цікавих  вікторинах  «Млинці від літературних творців – «Тож мастіть млинці товщі маслом, медом та ікрою», «Вже зимі прийшов кінець, час Масляної»  не залишали байдужими присутніх на  святі.     Всім, хто брав участь у розвагах, бібліотекарі роздавали листівки з інформацією про традиції святкування Масляної в Україні.

 

 

 

Наперекір погодним  негараздам свято вдалося, бо було напрочуд по-сімейному теплим та затишним.  

 

 

 

 

 

Бажаємо, щоб з приходом весни до кожної домівки мешканців нашого міста завітали родинний затишок, добробут та тільки позитивні  емоції.

 

 

 

 

 

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X