Слідкуйте за нами

19-02-2018

 

15 лютого 2018 року в приміщенні контакт-центру №19 Крюківської адміністрації по вул. Мічуріна,73 для жителів мікрорайону  було проведено Єдиний день інформування населення присвячений життю і діяльності борця за незалежність України, одного з лідерів українського правозахисного руху, державного діяча, Героя України – В’ячеслава Чорновола.

 

Спеціаліст відділу по роботі з населенням Бабич Лілія Олександрівна проінформувала мешканців мікрорайону про факти з його життя та діяльності .


 

Провідний бібліотекар бібліотеки-філії №9 ЦБС для дорослих м.Кременчука Бакай Ірина Михайлівна ознайомила присутніх з тематичною літературою, яка є в наявності у бібліотеці. Завідуюча бібліотеки-філії №9 Гордієнко Людмила Олексіївна зазначила, що В’ячеслав Чорновіл самовіддано віддав себе ідеї незалежної української держави і за її реалізацію відбув тюрми і табори. Відзначаючи цю річницю, ми повинні нести відповідальність за долю країни.

 

         Ганнота Ніна Михайлівна підкреслила, що В’ячеслав Чорновіл – визначна людина, взірець того, як потрібно відстоювати Україну.

Коментарі: Залишити коментар
 
X