Слідкуйте за нами

15-02-2018

Важко встановити, коли на землі з'явилося  кохання. Воно існує стільки ж часу, скільки існують люди. Кохання - це, мабуть, самий високий плід на дереві людських почуттів.

       Це святе почуття заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. 14 лютого вже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День святого Валентина.

 

       День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Приємно були здивовані і користувачі бібліотеки-філії № 2, коли в цей день завітали  до книгозбірні на побачення  з  книгою. Вже при вході в читальну залу всім завдали піднесено-го настрою  книжково-ілюстративні викладки-інсталяції, що стали справжньою прикрасою бібліотеки в цей святковий день.

 

 

       Так, арт-колаж   «Під знаком любові» викликає чудові емоції своєю яскравістю, барвистістю і різноманітністю символів Любові – червоним і рожевим кольорами, листівками і сувенірами у формі сердечок, статуеток у вигляді парних об`єктів.

 

       Романтична книжкова викладка-інсталяція під назвою «Через віки з любов`ю» надає користувачам чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя, взявши в руки книги про кохання, як авторів класиків, так і сучасних письменників. Любов`ю "хворіли” в усі епохи. Тому про неї так багато написано. Але повторень немає, бо тема кохання невичерпна у літературі та мистецтві, як неповторні са-мі люди, і кожна особа велична.

 

         Бібліотекарі  абонементу та юнацького відділу  нагадали відвідувачам бібліотеки , що 14 лютого – Міжнародний день книгодарування і запропонували всім бажаючим в цей приєднатися до акції  «Подаруй бібліотеці книгу», підтримавши головну ідею свята – надихати користувачів дарувати хороші книги в підтвердження думки, що паперова книга залишається актуальним подарунком  і не втрачає своєї цінності навіть у вік технологій.

       А ось друга акція, до якої запросили своїх читачів працівників бібліотеки, була присвячена  Дню Святого Валентина, бо в цей день кожен користувач мав можливість освідчитись у своїй прихильності до улюбленого письменника, подарувавши його книзі валентинку.

       Акція «Валентинка улюбленому письменнику» буде продовжена до кінця лютого, коли будуть визначені не тільки найбільш популярні книги українських письменників, а й найбільш активні читачі, які від-гукнуться на обидві акції.

 

      Тема любові невичерпна у літературі та мистецтві, бо саме це почуття вічне і нетлінне, завжди нове і неповторне для кожної людини.  Любов - це відчуття почуттів іншої людини, відчуття його відчуттів. Це те саме злиття душ, якому тисячі років дивуються люди.

       Тож, вітаємо зі святом! Бажаємо всім всеперемагаючої любові, відчуття повноти та не повторності життя!

 

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X