Слідкуйте за нами

23-01-2018
    Одним з найважливіших днів в історії українського народу по праву можна вважати 22 січня. Він відіграв значну роль у становленні, розвитку та зміцненні української державності, формуванні та утвердженні Української самостійної соборної держави.
    19 січня 2018 року у приміщенні бібліотеки №9 ЦБС для  дорослих для жителів мікрорайону №19 було проведено Єдиний день інформування населення «День Соборності». Так як приміщення бібліотеки невелике, то захід проводився для дорослих мешканців і дітей клубу «Прометей» ОДЮКу окремо.
Головний спеціаліст мікрорайону Бабіч Лілія Олександрівна проінформувала мешканців мікрорайону про історію проголошення незалежності Української Народної Республіки.
    Провідний бібліотекар  Бакай Ірина Михайлівна зазначила, що мрія жити в єдиній державі збулася завдяки наполегливості українського народу. Розповіла про те, що соборність України сягає у глибину віків та бере початок від об’єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві. А також познайомила з літературою, яка освітлює цю тему і є в наявності у бібліотеці.

 

 

 

 

 

 


   Присутні переглянули відео ролик про історичні передумови проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.



Коментарі: Залишити коментар
 
X