Слідкуйте за нами

19-01-2018

 

18 січня 2018 року колектив бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих радо зустрічав Олександра Печору – поета, пісняра, публіциста, лауреата літературно–мистецьких премій ім. В.Симоненка, В.Малика, Л.Бразова.

 


     Головними слухачами на зустрічі були: поціновувачі української поезії -  члени Спілки літераторів «Славутич» та учнівська молодь ЗОШ №18. Під час заходу присутні мали нагоду почути поетичні твори в авторському виконанні, кожен, хто слухав його твори переконався, що він чудовий декламатор. Його поезія – особлива свіжість вражень, динаміка почуттів, мудрість, що спонукає до роздумів.

 


      15 авторських книг надиктувала широка і щира поетично–лірична душа нашого земляка. Літератора називають наймузичнішим серед поетів, адже чимало його творів стали піснями, які у чудовому виконанні Олени Білоконь зачарували всіх гостей свята поезії.

 

 

       Зустріч набула форми цікавого, невимушеного діалогу. В щирому спілкуванні письменник відповів на всі запитання присутніх і залишив в дарунок нове видання поетичних творів.

     Наприкінці заходу поетеса Ніла Волкова подарувала Олександру Андрійовичу свою книгу «Пам`яті моєї острови”, а для колективу бібліотеки прочитала новий вірш  «Ода бібліотекам».

 


     На згадку про незабутнє свято зроблена світлина всіх учасників творчої зустрічі.

Коментарі: Залишити коментар
 
X