Слідкуйте за нами

18-01-2018
       День Соборності – величне свято єднання українського народу. Напередодні свята 17 січня 2018 року працівники бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих провели для учнівської молоді ЗОШ №18 історичну годину «Історична спадщина в особах».
     Бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В. перегорнула разом з дев`ятикласниками сторінки історії нашого народу. Школярам була донесена інформація про доленосну подію яка відбулася 22 січня 1919 р. Молодь не тільки прослухала історію виникнення свята а й ознайомилась з історичними фактами про Україну й видатних діячів об`єднавчого руху. Учнівській молоді була продемонстрована презентація «Соборність України», яка ознайомила присутніх з діячами, які боролися за об`єднання всіх демократичних сил словом і багнетом, намагаючись відродити соборну українську державу – це Михайло Бращайко, Симон Петлюра, Дмитро Левицький.
     Для шанувальників історії в читальному залі книгозбірні експонується патріотична книжкова виставка «Українська історична спадщина в особах».  Література, що представлена на ній висвітлює тернистий шлях України до соборної держави, та славетних синів, які боролись за об`єднання українських земель.
        Повертаючись до нашої історії ми з глибокою вдячністю схиляємо голови перед усіма поколіннями, хто відстоював і відстоює дотепер нашу державу, нашу незалежність.

 

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X