Слідкуйте за нами

05-01-2018

Новий рік є найулюбленішим святом для більшості людей. Це свято дарує людям позитивні емоції, піднімає настрій і дозволяє зібратися з близькими людьми. Багато самотніх літніх людей приходять до бібліотеки за спілкуванням, бо потребують його. А цього разу  ветерани  мікрорайону №19 запросили працівників бібліотеки-філії №9 до себе на новорічне свято. Цікаву концертну програму підготували голови мікрорайонів громадської організації ветеранів  Крюківського району. 

 

 


До Новорічних та Різдвяних  свят бібліотекарі разом з користувачами прикрасили бібліотеку саморобними новорічними іграшками, зробили фотозону.

З цікавістю  знайомляться відвідувачі з експонатами книжкової виставки «У нічний  казковий час  Рік Новий прийшов до нас», а також книжкового вернісажу « Вас з Різдвом вітаємо, Вам добра бажаємо!» Тут можна знайти унікальну поезію новорічних свят, рецепти обрядових страв, як зробити веселі вертепи своїми руками, колядки й щедрівки. Все це допоможе створити казкову стихію та дасть поради дружньому спілкуванні у родинному колі.

 

 

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X