Слідкуйте за нами

27-12-2017

 

 

       Кожного року ми з нетерпінням чекаємо на Новий рік. Це вражаюче відчуття – очікування дива! І хоча кожного року нічого дивовижного не відбувається, ми все ж таки чекаємо, що відбудеться чародійство. І сподіваємося, що ця дитяча віра залишиться з нами на все життя. Бо ж у житті завжди знайдеться місце диву…

 

       І зовсім неважливо, скільки людині років – 6 чи 60 – кожен хоче щастя і дива. І саме з таким передсвятковим  настроєм збиралися 26 грудня на останнє в 2017 році засідання клубу «Душі криниця» його члени, користувачі бібліотеки-філії № 2, жителі мікрорайонів № 10.

       І їх сподівання на веселощі і справжнє свято напередодні улюбленого Нового року здійснилися – українські вечорниці «Сяйво Різдвяно-Новорічних святок», підготовлені працівниками книгозбірні і вокальним колективом «Любава», подарували присутнім справжні веселощі і радість.

 


       Побажання, щоб Новий 2018 рік став багатшим на щедрі здобутки для нашої суверенної держави, додав щастя, добра і достатку у кожну домівку прозвучали від Коваленко Г.О., Голови Ради ветеранів м/р № 10, Картіної Н.М., члена актива громадськості м/р № 10 та інших бажаючих. А ведуча святкового заходу Підлубна В.І. свою розповідь про традиції Різдвяно-Новорічних свят закінчила висловлюванням впевненості в тому, що осяйна Різдвяна зоря об`єднає усіх – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домі-вки, чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, а в кожній родині пануватиме мир і спокій.


       За слов`янською Новорічною традицією до сімейної вітальні завітав Дід Мороз, який у низку добрих побажань додав свої – бути оптимістами, бути будівничими добрих справ на користь України.

       А пісні, що увійшли у нову музичну програму колективу «Любава», веселі і завзяті, жартівливі і грайливі, не тільки додали настрою всім присутнім, але й надії, що 2018 рік стане для нас успішним, відбудеться якомога більше хорошого, надихаючого і прекрасного, а кожен день буде наповнений теплом, любов`ю, радістю перемог, досягнень і благополуччям.

       Святково оформлені художні виставки  під загальною назвою «Зимових свят чарівна круговерть» вабили розмаїтістю талантів народних умільців, представлених у вишивках, виробах декоративно-ужиткового мистецтва, виконаних в різних техніках, не по-зимовому яскравих, барвистих і дивовижних, допомагали  зануритися в дитячу безтурботність, подарували чудові святкові відчуття.

Коментарі: Залишити коментар
 
X