Слідкуйте за нами

21-12-2017

«З передзвоном на поріг вже ступає Новий Рік»,  під такою назвою у віконних вітринах відділу читальної зали розмістилася виставка керамічних  виробів юних умільців гончарної студії Be. Pottery. Тут і сніговички, лісова хатинка, символ Нового Року - собака, чудові ялинки, виконані в різних техніках. Фоном для виставки слугують новорічно-різдвяні віночки, створені дітьми на майстер-класі, який охоче надала Наталя Срібна – декоратор і флорист студії «Bon Wedding».

 

 

 

 

Адже дуже часто під Новий рік не вистачає відчуття свята. Тому ми і запропонували всім бажаючим дуже просту річ – по-справжньому порадіти святу, відчути його присутність, поринувши в атмосферу сімейного затишку  за виготовленням новорічних прикрас.

По-перше, це заспокоює, такий своєрідний релакс. По-друге, приносить відчуття прийдешньої чарівності. По-третє, зближує всіх за спільною справою. По-четверте, вироби до Нового року – це велика радість для дітей, які дуже люблять майструвати своїми руками. Атмосферу святковості створювали новорічні пісні.

 


А потім всі дивилися улюблені мультфільми та  новорічний фільм «Сам удома», пригощалися солодощами та чаєм, ділилися емоціями.

Коментарі: Залишити коментар
 
X