Слідкуйте за нами

07-12-2017
     Цього року бібліотека-філія № 4 відсвяткувала 50-річний ювілей. Вона - чи не єдиний безкоштовний осередок культури та дозвілля громадської спільноти Молодіжного. Послугами бібліотеки користується понад 5 тис. користувачів різних вікових категорій. 
      Основна функція сучасної бібліотеки – задоволення інформаційних, загальнокультурних, освітніх потреб пересічного громадянина мікрорайону. Але сучасна бібліотека - це не тільки читання. Це центр розвитку та цікавого дозвілля із залученням інтерактивних технологій. 
     В бібліотеці-філії № 4 вже шість років працює Пункт вільного доступу до інтернету, де користувачі мають змогу безкоштовно користуватися комп’ютерними послугами. Але для ефективного проведення соціокультурних заходів необхідно мати мультимедійне обладнання: проектор, ноутбук та екран. Використання мультимедійного супроводу дасть можливість  зробити заходи більш яскравими та видовищними: наочно знайомити користувачів з різноманітною інформацією, переглядати відео та світлини, здійснювати відеомандрівки  у широкому форматі.
    І от 6 грудня у бібліотеці відбулася визначна подія: вона отримала коштовний подарунок – сучасний ноутбук ASUS. Дарувальником виступило ПАТ «Укртатнафта» у лиці Василя Петровича Хоменка, голови профспілкового комітету підприємства, депутата Полтавської обласної ради, члена партії «Укроп» та Геннадія Анатолійовича Демьохіна, заступника головного інженера з питань екологічної безпеки, члена ГО «Екологічний клуб «Омельник». 
     Цей подарунок дуже значущий, він стане необхідним також для роботи майданчика громадських обговорень з екологічних питань, який вже протягом року працює на базі бібліотеки. Тож ми сподіваємося на подальші творчі зв’язки між нашими організаціями.
     А щоб мати повний комплект мультимедійної техніки, бібліотеці ще не вистачає проектора та екрана, тож ми чекаємо  на допомогу меценатів. 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X