Слідкуйте за нами

05-12-2017

30 листопада на базі Автозаводського терцентру напередодні Міжнародного Дня інвалідів Кременчуцький клуб інвалідів "АРОКІ" приймав до себе в гості друзів на вечір-відпочинку "Маємо право - маємо надію". Розпочався вечір захоплюючою розповіддю завідуючої бібліотекою-філією №5 Зенкіної Галини Федорівни про відношення до людей з інвалідністю у Демократичних Афінах та Спарті. Також присвятили час обговоренню змін у новій Пенсійній реформі для людей з інвалідністю.

 

       З 60-річним ювілеєм привітали голову клубу "АРОКІ" Бринчік Ольгу Федорівну такі запрошені : заступник Департаменту соцзахисту та праці міста Кременчука Дзюба Олександр Григорович, директор Автозаводського терцентру Дзюба Лариса Борисівна та завідуюча з масової роботи Пилипенко Людмила Віталіївна. Музичне привітання прозвучало від учня середньої школи Пилипенко Кирила.

 

 

       Кульмінацією вечора стала багаторічна традиція клубу - фінальна гра "Що? Де? Коли?". У запеклій інтелектуальній боротьбі цього року зійшлися такі команди: команда клубу інвалідів "АРОКІ", команда ВПТУ №7, клуб інвалідів "Стимул" м. Горішні Плавні та команда кременчуцького інституту ім. Нобеля.

 

        Отримали "золоту сову" учасники команди клубу "АРОКІ". А А найрозумнішому та кмітливішому ігроку цього сезону Мостовому Ігорю бібліотека - філія №5 подарувала приз - книгу Данієля Дефо "Пригоди Робінзона Крузо". Кожному з учасників гри були презентовані корисні подарунки.

        Дружнім чаюванням переможців та непереможених закінчився веселий та теплий вечір-відпочинку.

 

 

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X