Слідкуйте за нами

01-12-2017

 

ВІЛ та СНІД…  Сьогодні ми  часто чуємо ці слова. Але, на жаль, більшість із нас не усвідомлює, яку загрозу ця хвороба несе людям. Найчастіше ми думаємо: «Мене це не стосується», «зі мною цього не трапиться», та ніхто не знає, де чекає нас біда.

 

 

СНІД – одна з найголовніших проблем, з якою людство зіткнулося у ХХ та у ХХІ ст. У всьому світі проводяться наукові роботи зі створення вакцини та ліків проти  інфекції, але на сьогодні СНІД не лікується. Єдиним методом боротьби із хворобою залишається попередження передачі вірусу.

        30 листопада, напередодні Всесвітнього дня боротьби зі  СНІДом,  у бібліотеці-філії № 4 в  молодіжному клубі «Гармонія» відбувся вечір актуальних проблем «СНІД – синдром байдужості до власного життя». На захід була запрошена фахівець Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Самчішина Т. М., яка розповіла про небезпечність ВІЛ/СНІДу та про шляхи попередження цієї хвороби.


Під час вечора юнаки та дівчата переглянули  відеоролик по даній темі, активно ставили хвилюючі їх запитання. По закінченню заходу молодь зробила висновки, що людина тільки сама може вберегти себе від цієї небезпечної інфекції.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X