Слідкуйте за нами

21-11-2017

16 листопада Кременчуцька міська ЦБС для дорослих з гордістю і радістю презентувала своє дітище, черговий проект, над яким бібліотекарі працюють протягом року, – аудіоподкасти на сайті бібліотеки! Хвилююча і навіть трохи урочиста подія відбулася в літературно-музичній вітальні ЦМБ.

 

 

 

 

 

 

Ведуча презентації аудіоподкастів «Голоси Кременчука: крізь час і простір» – головний бібліотекар Вікторія Старкова розповіла, що являє собою подкаст та навела ряд цікавих фактів з історії його появи. Нагадала, що 14 березня 2017 року на сайті Кременчуцької міської ЦБС для дорослих вперше з’явився подібний файл. І присвячено його було краєзнавчій темі, а саме кременчуцькому театру. Про це більш детально розповіла бібліограф Алла Редько.

Виступила Наталія Манжеліївська, працівник відділу абонементу ЦМБ. Завдяки її рубриці в газеті «Кременчуцький телеграф» жителі нашого міста дізнаються, що цікавого можна почитати на вихідних. Вона теж долучилася до створення подкастів, і тепер огляд книжкових новинок можна не тільки прочитати, але й прослухати!

 

 

 

 

Знані кременчуцькі літератори відгукнулися і прийняли у участь у створенні записів: інтерв’ю, бесід, читань тощо, вкарбувавши свої голоси в історію. Про свої враження запису аудіоподкастів розповіли письменники і поети Федір Чужа, Ніла Волкова та Володимир Михайлов.

 

 


 

Виступи Емілії Гапеєвої та Дар’ї Мазур, учениць ДМШ №1 ім. П.І.Чайковського, полонили серця присутніх.

Коментарі: Залишити коментар
 
X