Слідкуйте за нами

02-11-2017
      Свято Хелловіну, яке прийшло в Україну не так давно, набуває з кожним роком небаченої популярності. І наші містяни самі обирали, де їм весело провести час. Тому, саме в «страшний вечір» любителі гострих відчуттів навідувалися до відділу читальної зали в тематичних костюмах та лякаючому make –up на хеловінську фотосесію. Професійний фотограф  «Кременчуцької газети» Сашко цього вечора працював з привидами, монстрами, відьмочками та іншими жахливими персонажами. 
      В створеній моторошній, але дуже яскравій  фотозоні  були  скелети  Mr  та Ms, мереживні привиди, величезна павутина, вогні, кажани, тюки сіна, канапка, мітли, кровожадібна леді, гарбузова гірлянда . В одному стилі оформлена віконна вітрина та вхідні двері, що близько тижня привертало  увагу всіх перехожих. 
        А ще у креативний вівторок милувалися виробами юних умільців, а саме гарбузовою галявинкою з кераміки,  надані Майстернею живопису та кераміки  Наталі Литвиненко, також відгадували загадки, зачитували передбачення  на вечір з книг про відьом  та пригощалися «Вампіритивом» - особливим напоєм з особливим смаком. Емоції від фотосету, як і від спілкування  дуже яскраві і позитивні. Тепер всі з «страшним» нетерпінням чекають на фотознімки. 

 

 

 


  



Коментарі: Залишити коментар
 
X