Слідкуйте за нами

23-10-2017

   На свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва  і День захисника України. Це свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.

З цієї нагоди  бібліотекарі філії №6  Резниченко О.Я. і Галайда В.В. провели свято  патріотичного духу «Тієї слави козацької повік не забудем».


 

  Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. То ж ведучі розповіли про традиції славної козацької доби; про подвиги козаків-характерників; про великий вплив, який мав і має феномен козацтва на творчість українських письменників.

 


 

Слова бібліотекарів вдало поєднувалися із виступами cтудентів КМК ім. В.І. Литвиненка, які  читали вірші про козаків і співали українські пісні.

 


 

 

 

 

Присутнім дуже сподобалася вікторина, в якій вони гарно проявили свої знання  по історії козаччини. А переможець - Левішко Максим отримав  приз.


 


 

 

 

 


 

Зацікавила студентів і книжкова виставка «Козаку найперше - воля, козаку найперше – честь».


 

 

 

Захід пройшов цікаво і змістовно. Хай козацькому роду не буде переводу! 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X